KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - İsmail Kurtul İlkokulu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödülleri Sahiplerini Buldu

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan ve Türkiye geneli tüm okul kademelerini kapsayan "Dilimizin Zenginlikleri" Projesi, Okulumuzda tüm hızıyla devam etmektedir.

12-01-202412-01-202412-01-202412-01-2024 Okullarda yapılan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin inceliklerine vakıf olmalarını, kültürümüzü yansıtan özel sözcüklerle buluşmasını, dilimizi iyi kullanmasını ve dilimizin verdiği imkanlarla düşünce ve hayal dünyalarını geliştirmeyi amaçlayan bu proje sayesinde öğrencilerimiz; Türk dili ve kültürüne damgasını vurmuş isimleri yakından tanıyacak ve içselleştirecektir.

Proje kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri Okul Müdürümüz Hasan TUTLU, Müdür Yardımcılarımız Mahir DELİCE ve Hasan GENÇ tarafından törenle takdim edildi.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

Yayın: 12.01.2024 - Güncelleme: 12.01.2024 15:43 - Görüntülenme: 96