T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - İsmail Kurtul İlkokulu

İsmail Kurtul İlkokulu

Telefon
0 344 2157203
Belgegeçer
0 344 2157203
WEB
https://ismailkurtulilkokulu.meb.k12.tr
Adres
AKİF İNAN MAH. 5007. SK. ISMAIL KURTUL ILKOKULU BLOK NO: 18 İÇ KAPI NO: A ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, tahlil ve terkipler yapabilen nesillerin yetiştiği; Bütün öğrencilerin Hayata hazırlandığı; Dünü, Bugüne; Bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; Yönetici, Personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle; Öncelikle Çevremizde, Sonra Eğitim Bölgemizde ve nihayetinde, Şehrimizde “MODEL OKUL” olmaktır.
Misyon
İstiyoruz ki; Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç hissedilsin, hem öğretenler, hem de öğrenenler birbirlerinin gelişimine yardımcı olan Öğrenen Okul modelini oluştursun. İstiyoruz ki; Veliler Okulumuzun en büyük destekleyicisi olsun, Her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki; Okul toplumunu oluşturan her Birey (yönetici personel, öğrenci, veli) rolünü ve sorumluluğunu bilsin, bu rolünü mükemmelliğe ulaşmak için oynasın. İstiyoruz ki; Mükemmelliğin sonu yoktur. Okulumuzda herkes, gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, kendini yenilesin geliştirsin. İstiyoruz ki; Sürekli geliştirme süreci yaptığımız her şeyde devam etsin. İstiyoruz ki; Okulumuzda verilen eğitim ve öğretim, öğrencide istendik davranış değişikliklerine dönüşsün, öğrencilerimiz girdikleri her ortamda olumlu davranışlarıyla dikkat çeksin. İstiyoruz ki; Her Personel Okulumuzda çalışmaktan, her öğrenci bu okulda öğrenim görmekten zevk alsın. Sevgi ortamında yarınlara ilgiyle, güvenle ve umutla bakan nesiller yetişsin.
Başarılar
Okulumuz, 2014 Yılında Avrupa Birliği Çevre Projesi olan ´´ COMENIUS REGIO´´ ortaklarından olmayı başarmıştır. Okulumuz, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı´ nda ´´BEYAZ BAYRAK´´ Ödülü almıştır.Hala BEYAZ BAYRAĞA sahiptir. Okulumuz,2020 yılında etwinning kapsamına yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.
Öğretmen :45
Öğrenci :1054
Derslik :30
Kimya Laboratuvarı :1
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :927
Öğretim Şekli :Okulumuzda normal öğretim uygulanmaktadır
Saatler
Giriş: 08:20 Çıkış: 14:00
Isınma
Okulumuz doğal gaz ile ısınmaktadır.
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Okulumuza Alparslan Türkeş Bulvarını kullanan ve Onikişubat Parkından geçen tüm toplu taşım araçlarıyla Opet durağını kullanarak kolayca ulaşabilirsiniz.
Servis Bilgisi
Okulumuz öğrencilerinin neredeyse yarısı öğrenci servisi ile taşınmaktadır
Yerleşim Yeri
12 Şubat Akif İnan mahallesindeyiz.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Onikişubat ilçe merkezinde, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezine 750 mt. Uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Her yıl Nisan ayında Futbol Turnuvası ve Satranç turnuvası düzenlenmektedir
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Okulumuz e-twinning Projesi Ulusal ve Avrupa Kalite Ödülü almıştır. Bu nedenle okulumuza Avrupa Kalite Etiketi levhası verilmiştir.
Yazdır