KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - İsmail Kurtul İlkokulu

Mrt

Deyimler ve Atasözleri dilimizin önemli bir parçasıdır. Kültürel mirasımızı yansıtırlar. Bu bağlamda okulumuzda, şubat ayı boyunca  deyimler ve atasözleri etkinlikleri düzenlendi. Amacımız öğrencilere bu önemli dil unsurlarını tanıtmak ve anlamalarını sağlamak ve kullanmalarını teşvik etmekti.

Öğretmenlerimiz Fatma PAKDİL ve Sehel SARAÇ önderliğinde yapılan çalışmalar için projeye destek veren  tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

''Yenilikçi Çocuk'' Etwinning Projesi

Ock

Okulumuzda Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri kapsamında Yazar Buluşması Etkinlikleri yapıldı

Ock

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan ve Türkiye geneli tüm okul kademelerini kapsayan "Dilimizin Zenginlikleri" Projesi, Okulumuzda tüm hızıyla devam etmektedir.

Ara

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı İşbirliği ile Okulumuzda Steam Robotik Kodlama Etkinliği Gerçekleştiriliyor.

Kas

Cumhuriyetin ilanının 100. yılı Okulumuzda düzenlenen programla kutlanmıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün beden olarak aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı gerçekleştirildi.